Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/3/a/1/filadelfia-arendal.no/httpd.www/index.php on line 243 Filadelfia Arendal - Med hjerte for deg!

Nyheter

Menighetstur til Fyresdal 9.-11.juni

Helgen 9.-11.juni er det duket for årets menighetstur til Fyresdal! Det blir en helg for både små og store - med bra møter (både familiemøter og "Åpen Himmel"-møter), fellesskap med kake og snacks, gode samtaler og deilig mat. Det blir aktiviteter som fotball, volleyball, bading, trivselstur, topptur, kano, tråbiler, "Mesternes Mester", trivselstund med flott musikk og mer:)

Påmelding og priser:
PÅMELDING skjer på minfila.no, og påmeldingsfristen er 21.mai. Her er også informasjon om de ulike prisene og alternativer for overnatting; på rom, i telt eller campingvogn.
 

Konfirmant i 2018?

Bli med på Tentro i Filadelfia Arendal!

Tentro er frikirkelig konfirmasjon og til høsten starter vi opp. Tentro er for alle. Du trenger ikke være døpt eller tilhøre noe trossamfunn.

Foreldre/foresatte og tenåringene er velkommen til informasjonsmøte. Her får du informasjon om opplegget og hva vi skal igjennom i løpet av året.


  
Les mer!
 

Tentro - avslutningsfest 14.mai

Tentro - alternativ konfirmasjon har avslutning i Filadelfia 14.mai kl 11:00.

Her er årets Tentroelever:
Magnus Madsen, Viktor Kaba, Mette Hansen, Anne Gundersen, Samuel Alexander Andersen, Andrea Sofie Naglestad, Emil Tønnessen, Celine Rosland, Emil Tveitå, Simon Flatøy

 

 

Nonstop - for deg i 4.-7.klasse!


Alle barn i alderen 4.-7. klasse er velkommen til Nonstopsamlinger på Filadelfia annenhver (partallsuker) fredag kl 1730-1930. Her blir det mye gøy, konkurranser, morsomme andakter, kiosk og aktiviteter. Ta med den venn og kom!
 

Ønsker du en samtale?

Er det ting i livet som har blitt vanskelig, har du opplevd noe vondt som du går og bærer på, eller ønsker du bare å snakke med noen om hvordan du kan møte en utfordring i hverdagen?

Ønsker du å avtale en tid på forhånd kan du ringe til tlf: 370 555 05, eller sende en melding til tlf: 47 45 10 40.
 

Klikk på logoen over for å gå til MinFila!

Dagens bibelvers

"Elsk deres fiender, gjør godt mot dem som hater dere, velsign dem som forbanner dere, og be for dem som mishandler dere." (Luk 6, 27)

Siste fra Instagram

Kalender


Følg Filadelfia Arendal på:
Facebook | Instagram | iTunes | TuneIn
Copyright © 2017 Filadelfia Arendal | Webmaster: Thomas Fluør | RSS | Logg inn